perjantai 12. kesäkuuta 2015

22. Koiranleuka


Ensimmäinen viikko takana kun ollaan melkein koko talous syöty chian-siemeniä, kissoja lukuunottamatta. Vielä ei tunnu missään, mutta Ruusu taitaa olla ainoa johon tämä on vaikuttanut edes jollain tavalla sillä neiti on ollut vilkkaampi sekä turkki on kasvanut hieman pituutta ja on entistäkin pehmeämpi. Toki voihan vilkkaus johtua myös monesta muustakin asiasta, mutta taidan laittaa senkin nyt chian piikkiin!

Chian käyttö hevosille/ koirille: mm. vatsavaivoihin, hiekan poistoon, ihon hyvinvointiin, karvan ja jouhien terveyteen, veren sokerin tasaamiseen, yleisen ravitsemustilan täydentämiseen.

Ruusu on saanut päivittäin 1tl-1rkl chiaa iltaruokaansa sekoitettuna ja muu ruoka onkin tällöin turvotettuja raksuja ja koiranmakkaraa sopivassa suhteessa. Onneksi neiti ei ole nirso ruoalle niin chia on maistunut hyvin.

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Me pääsimme Ruusun kanssa aiemmalla klikkeri postauksellamme paikalliseen koiralehteen ja meistä oli ihan koko aukeaman kokoinen juttu!

''Koiranleuka-lehti tiedottaa jäsenilleen 2-3 kertaa vuodessa ajankohtaisia asioita esim. kerhon tapahtumia, koira-aiheisia artikkeleita, koulutusvinkkejä, esittelyjä, haastatteluja, kuvia, kirjoituksia, tuloksia, in memoriam ilmoituksia ja valiopalstaa.''


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti